Ponuda za snimanje

venčanja i ostalih događaja

Oduševljeno gledajte snimak vašeg venčanja

Svi mladenci se slože u jednom, a to je da savršen dan brzo prođe i da je euforija velika pa se desi da nešto propuste. E tu je video od ključnog značaja.

Imate rodbinu na raznim kontinentima koja nije u mogućnosti da prisustvuje svadbi? Ništa ne brinite, video je tu da dočara atmosferu, samo im pošaljite link za preuzimanje . U prvih pet minuta prikazani su najvažniji momenti celog događaja u formi vrhunki kvalitetnog video spota. A dalje, dalje sve dinamično, filmski, sa svim detaljima i bez ičega što bi bilo dosadno. I sve to da traje onoliko koliko želite, da ništa ne bude izostavljeno i da ništa ne bude dosadno. Naravno i cena da bude prihvatljiva za vas.

 

Neka sve što ste sanjali postane stvarnost!

ZP Cinema probrinuće se da sve bude kako treba i sačuvano od zaborava. Već danas možete dobiti linkove ka snimcima sa venčanja na Cloud serveru, da vidite šta su tačno mladenci dobili. Specijalizovani video studio ZP Cinema svake godine snima preko 40 venčanja, više od 300 snimanih venčanja i preko 600 video montaža venčanja do sada.

Pogledajte Youtube i Vimeo kanal, na Facebook stranici su recenzije koje su ostavili prethodni mladenci.

Vrhunski kvalitetan video vašeg venčanja

Možete imati vrhunski kvalitetan video sa vašeg venčanja u televizijskom i filmskom kvalitetu. Video će biti postavljen na serveru dostupan za download i gledanje vama i svima kojima prosledite link.

Na dan vašeg venčanja nećete imati nikakvu brigu o tome da li će sve što treba biti zabeleženo okom kamere. Nijedan detalj ili događaj neće izostati a snimatelja gotovo da nećete ni primetiti. Ovo poslednje ste već negde pročitali? Da, u recenzijama na Facebook stranici.

Ponuda sadrži sledeće:

– Celodnevno snimanje svih događaja na dan vašeg venčanja.

- Video montaža snimaka i kreiranje sadržaja:

o Wedding Opener u trajanju od 1.5 minut

o Wedding Highlights spot, trajanje od tri do pet minuta

o Wedding film u trajanju do 120 minuta

o Video fajlovi na Cloud serveru a po želji i na USB memoriji

o Cena paketa je 200€. Depozit za rezervaciju datuma 30-50€.

Vreme isporuke videa je do 20 dana.

Ne dozvolite sebi da tražite jeftinije ponude, "besplatne pakete" i  ponude u kojima ne možete videti šta dobijate. Imajte na umu da je samo jedan dan - dan vašeg venčanja.

Pozovite 0611368511 i zakažite snimanje vašeg venčanja!

Ponuda za snimanje ostalih događaja:

Snimanje krštenja u crkvi i proslava u restoranu sa muzikom 80€.

Snimanje dečijih rođendana u igraoni termin od 2sata 35€

Snimanje dečijih rođendana u restoranu 50€

Snimanje 18. rođendana u restoranu 100€