Mladenci, oduševljeno

vrtite video snimke sa vašeg venčanja

Da li ste gledali video sa nečijeg venčanja?

Svi mladenci se slože u jednom, a to je da savršen dan brzo prođe i da je euforija velika pa se desi da nešto propuste. E tu je video od ključnog značaja.

Imate rodbinu na raznim kontinentima koja nije u mogućnosti da prisustvuje svadbi? Ništa ne brinite, video je tu da dočara atmosferu, samo im pošaljite link za preuzimanje . U prvih pet minuta prikazani su najvažniji momenti celog događaja u formi vrhunki kvalitetnog video spota. A dalje, dalje sve dinamično, filmski, sa svim detaljima i bez ičega što bi bilo dosadno. I sve to da traje onoliko koliko želite, da ništa ne bude izostavljeno i da ništa ne bude dosadno. Naravno i cena da bude prihvatljiva za vas.

 

Neka sve što ste sanjali postane stvarnost!

Snimanje Venčanja Zoran Petrović probrinuće se da sve bude kako treba i sačuvano od zaborava. Već danas možete dobiti linkove ka snimcima sa venčanja na Cloud serveru, da vidite šta su tačno mladenci dobili. Specijalizovani video studio Snimanje venčanja Zoran Petrović svake godine snima preko 40 venčanja, više od 250 snimanih venčanja i preko 500 video montaža venčanja do sada.

Pogledajte Youtube i Vimeo kanal, na Facebook stranici su recenzije koje su ostavili prethodni mladenci.

Vrhunski kvalitetan video vašeg venčanja

Možete imati vrhunski kvalitetan video sa vašeg venčanja u televizijskom i filmskom kvalitetu. Vi i niko od vaših neće morati da čeka bilo kakve CD,DVD ili USB diskove. Video će biti na serveru dostupan za download i gledanje svima kojima vi prosledite link.

Na dan vašeg venčanja nećete imati nikakvu brigu o tome da li će sve što treba biti zabeleženo okom kamere. Nijedan detalj ili događaj neće izostati a snimatelja gotovo da nećete ni primetiti. Ovo poslednje ste već negde pročitali? Da, u recenzijama na Facebook stranici.

Ponuda sadrži sledeće:

– Celodnevno snimanje svih događaja na dan vašeg venčanja.

- Video montaža snimaka i kreiranje sadržaja:

o Wedding Opener u trajanju od 1.5 minut

o Wedding Highlights spot, trajanje od tri do pet minuta

o Wedding film u trajanju po vašoj želji ali ne duže od 2 sata

o Video fajlovi na Cloud serveru a po želji i na USB memoriji

o Cena paketa je 200€. Depozit za rezervaciju datuma 50€.

Vreme isporuke videa je 14 dana.

Ne dozvolite sebi da tražite jeftinije ponude, "besplatne pakete" i  ponude u kojima ne možete videti šta dobijate. Imajte na umu da je samo jedan dan - dan vašeg venčanja.

Zakazivanje termina za ovu sezonu je već počelo. Ne dozvolite da neko drugi zauzme Vaš datum.